PIRELLI P Zero Race 4S 26-622 silniční plášť
search
  • PIRELLI P Zero Race 4S 26-622 silniční plášť

PIRELLI P Zero Race 4S 26-622 silniční plášť

1 580,00 Kč
S DPH 30

4 ROČNÍ OBDOBÍ – OVLADATELNOST – GRIP
P ZERO™ Race 4S je nástupce velmi oblíbeného pláště P ZERO™ Velo 4S, prvního cyklistického pláště Pirelli určeného pro všechna roční období.

Počet
! Není skladem, dostupnost na dotaz !

  Výměna a vrácení

zboží do 14 dnů od koupě

  Zaslání zboží

jen a výhradně v rámci České Republiky.

Použití: výkonnostní a vytrvalostní (endurance) kola, okrajově časovkářská kola
Sezónnost: jaro, léto, podzim, zima
Konstrukce: 127tpi, duše
Gumová směs: SmartEVO
Technologie: SmartEVO, TechBELT
Rozměry: 700x26
Doporučená šířka ráfku: 19C
Hmotnost: 240 g (700x26)
Vyrobeno v Itálli

TECHNOLOGIE

Gumová směs SmartEVO
Nová gumová směs SmartEVO využívá směs 3 rozdílných polymerů, ze kterých každý poskytuje specifické výkonnostní kvality pro dosažení optimálního vyvážení protikladných vlastností, jako jsou přilnavost a valivý odpor. Pirelli využilo svoje znalosti a zkušenosti z více než 100 let ve vývoji gumových směsí pro motosport, kdy vždy byly tyto produkty používané v závodech nejvyšší úrovně ve všech disciplínách. Tyto rozsáhlé znalosti z vývojového a závodního oddělení umožnili Pirelli vytvořit trojí směs polymerů s „chytrými“ výkonnostními vlastnostmi pro cyklistické pláště a tvoří základ pro vynikající charakteristiky směsi SmartEVO - lepší přilnavost za sucha i za mokra, a zároveň nižší valivý odpor. Pirelli vytvořilo výkonnostní gumovou směs navrženou a vyladěnou pro všechny moderní disciplíny silniční cyklistiky, od lokálních nebo World Tour závodů až po epické dobrodružství, kde klima a různorodé povrchy vyžadují pláště, které spolehlivě fungují na nejvyšší úrovni za všech okolností.

TechBELT
Vysoce-výkonnostní struktura opletu s přidanou vrstvou tkaniny vysoce odolné proti proříznutí pod běhounem, aby plášť mohl poskytnout vynikající odolnost proti propíchnutí v širokém spektru podmínek. Kombinace této vrstvy a vrstev kostry opletu umožňuje dosáhnout pro tuto konstrukci k použití s duší nejefektivnějších parametrů valivého odporu a hmotnosti.

506154.00
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.